GRaZ GalerieRotterdam aan Zee
STudioRotterdam aan Zee .
Zingeving
Project

Project Zingeving gaat over het geven van positieve Rotterdamse zinnen aan Rotterdamse bedrijven, instellingen en personen. Het project startte tijdens de Museumnacht van 2008 en eindigde in de Museumnacht van 2009.
De ontvanger kreeg de zin cadeau om Rotterdam een positieve impuls te geven. Als tegenprestatie bedacht de ontvanger zijn/haar zin samen met de kunstenaar. En de ontvanger koos het volgende bedrijf/instelling of de volgende persoon.
De eerste zin: Hoe verdraagzaam ben jij eigenlijk? is aangeboden aan Sjarel Ex van Boijmans van Beuningen. Die wilde hem wel gebruiken tijdens de museumnacht, alleen de zin pastte niet helemaal bij het thema Lichtpuntje. Dat is In Rotterdam kun je nog iemand worden, geworden.
Van de Museumnacht ging ik van het Centrum voor Beeldende Kunst naar de Stichting Wenk, de Rotterdamse Jongerenraad, de dag van de Dialoog, de Rotterdamse Centrumraad, Grand-café Engels om ten slotte in de Museumnacht van een jaar later te eindigen met het thema RE en Stop de RE:cessie van Rotterdam.
top
terug naar werk - overzicht
fotografie - installaties - projecten
Creative Cells ©