STRaZ StudioRotterdam aan Zee
STudioRotterdam aan Zee .
Art Central Rotterdam
Evenement

ART CENTRAL ROTTERDAM XL – ART WEEKEND
12 - 13 Maart 2022

Discover the Rotterdam art world!

Voor de eerste keer bundelen meer dan 30 toonaangevende Rotterdamse kunstgaleries en instituten hun krachten om Art Central Rotterdam XL te organiseren.
Op 12 en 13 maart 2022, kunnen bezoekers zich laten onderdompelen en deelnemen aan verschillende tours langs de galeries en tentoonstellingsruimtes om zo de levendige beeldende kunstscene in Rotterdam te vieren en verder te promoten als waardevol onderdeel van de stad. Rotterdam is dè culturele broedplaats voor de hedendaagse kunst; de galeries en tentoonstellingsruimtes laten er de nieuwste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst zien.
Met een (stempel)kaart, met daarop een overzicht van alle locaties van alle deelnemende partijen, kunnen deelnemers meedoen met de georganiseerde - gratis – tours of zelf hun route bepalen. 20 Stempels kunnen bovendien een kunstwerk opleveren.

Huis van de Fotografie is één van de deelnemende galeries: naast de solo-epositie van Mirella Sahetapy exposeren de vijf fotografen die gevestigd zijn in het Huis van de Fotografie: Helma Vlemmings, Julia Pelealu, Sabine van der Vooren, Annelies Diertens en Vivian Ammerlaan.

Meer informatie via artcentralrotterdam.nl.

top
terug naar werk - overzicht
Creative Cells ©